MKD

ENG

ГУМЕНИ ПОДНИ ПЛОЧКИ

Едноставно и долготрајно решение
за сите ваши подни површини

ЗА ЕВРОСУРОВИНА ПА

ЕВРОСУРОВИНА ПА ДООЕЛ е компанија формирана во 2011 година, со првична дејност управување со отпад, откуп на секундарни суровини, обоени и необоени метали, преработка на жици и кабли.

Нашето претпријатие располага со најнова технологија за обработка на суровините и како резултат на тоа нуди високо квалитетен бакарен гранулат.

Освен за своите потреби, нуди и услуги за преработка на суровините за надворешни потрошувачи.

ПРОИЗВОДИ


Гумени подни плочки

Гумени подни плочки

Единствено производство во Македонија. Нудиме гумени подни плочки со висок квалитет и долг век на траење. Идеално решение за: детски паркови, игралишта, фитнес простории, дворови и тераси...

повеќе...

Бакарен гранулат

Гумени подни плочки

Преработка на секундарни суровини по најнова технологија... Нудиме на пазарот квалитетен бакарен гранулат со чистина од 99.99%

повеќе...